Hieronnat

Intialainen päänhieronta:
Päähieronta yltää päälaelta kasvoille, korviin, niskaan ja hartioilta aina käsivarsiinasti. Käsittely tapahtuu hoidettavan istuessa tuolilla rentoutuneesti, silmät kiinni jahoitaja työskentelee seisten hoidettavan selän takana.

Purentalihashieronta:
Purentalihas ongelmia tuntuu olevan nykyään yllättävänpaljon, sekä niistä johtuvia jännityksiä kasvojen- ja niskahartiaseudun lihaksistoon. Lihasalueita hieromalla saadaan laukaistua jännityksiä, helpotettua kiputiloja.

Imukuppihieronta:
Kupit asetetaan iholle poistamalla ilma kupin sisältä painamalla kuppia. Kuppia liu’utetaan rasvatulla iholla nostaen tai pistehoidossa paikallaan pitäen. Alipainekuppiin säädetään hoidettavan kohteen mukaisesti. Hieronta on erittäin tehokasta ja sitä suositellaan käytettäväksi vain 2-3 min kullekin alueelle kudosvaurioiden ehkäisemiseksi. Kosmeettisen selluliitin hoidossa saavutetaan tuloksia usein toistuvilla hoidoilla. Myös ravinto ja runsas juominen kannattaa huomioida, jos halutaan hyviä tuloksia.
Järjestän myös tarvittaessa imukuppihierontakoulutusta.

Sidekudoshieronta:
Vaikutukset kohdistuvat imuneste- ja verenkierron paranemiseen ja samalla laskeeturvotuskin. Hoito on kollageenisten sidosten purkamista ja liikkuvuuden palauttamista. Hoito tapahtuu sormien avulla vetoina selkään, jalkoihin tai käsiin. Myös niskan ja kaulan aluetta tarpeen mukaan voidaan käsitellä. Miten kukin heijastealue kertoo vaivasta, sen mukaan annetaan hoito. Hoidon vaikutus etenee vegetatiivisen hermostonvälityksellä.

Hermoratahieronta:
Hermoratahierontaa käytetään usein iskiaksen, jännetupentulehduksen jälkitilan, tenniskyynärpään, noidannuolen ja itsepäisten lihassärkyjen hoitoon. Hermoratahieronnassa käsitellään tiettyjä ratoja kehossa, jotka eivät aina sijaitse hermojen kulkualueella. Hermoratojen lisäksi käsittelyradat sijaitsevat akupunktiomeridiaaneilla, sidekudosalueella, fascilla ja luukalvolla.

Selluliittihieronnat:
Hieronnassa käytetään erilaisia hierontaotteita mm. otteita lymfasta ja klassisesta sekä imukuppihieronnasta, ja hierontavoiteena rakkoleväselluliittigeeliä.

Turvekäärehoito:
Asiakas on makuullaan suojatulla alustalla hoitopöydällä ja turve levitetään koko kehoon, kääritään ja annetaan vaikuttaa 45 min, pestään pois.

Turvekylpy:
Ensin turve levitetään keholle istuen ammeessa, lämmin vesi lasketaan ammeeseen jahoidettava saa ”kellua” vedessä 45min.

Turvehaudehoito:
Turpeen hoitavat vaikutukset perustuvat sen bioaktiivisiin aineisiin, jotka imeytyvätkehoon hoidon aikana. Turpeesta on apua erilaisissa kiputiloissa. Sen tiedetään helpottavan reumaattisia särkyjä ja tulehduksia. Akuuteissa tulehduksissa riittää muutaman kerran toisto. Krooniset sairaudet vaativat pitempiä hoitojaksoja. Turvetoimii myös ihoa kuorivana ja kosteuttavana. Sen kasviestrogeeni pitoisuus auttaa hormonaalisissa vaivoissa. Ihottumat ja kuiva akne iho pitävät turpeesta. Turvehoidotovat kehoa puhdistavia ja lisäävät aineenvaihduntaa ja kehon kuonan poistoa.